Ziarul care ține cu românul

Evenimente rutiere cercetate de polițiștii suceveni

politia

La data de 18.10.2022, ora 14:02, în timp ce conducea motoscuterul pe raza orașului Milișăuți, un localnic a căzut pe partea carosabilă.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul motoscuterului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 18.10.2022, ora 18:10, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176 din localitatea Rașca, un bărbat de 27 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a surprins și accidentat o localnică de 83 de ani, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Din accident a rezultat rănirea femeii de 83 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 La data de 18.10.2022, în jurul orei 17:25 în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoutilitara pe DC 25 din direcția comuna Drăgoieşti către comuna Moara, un bărbat a accidentat un alt bărbat care se afla în spatele autoutilitarei.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i s-au recoltat și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce av fi soluționat procedural.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *