Ziarul care ține cu românul

Fără permis, la un pas de moarte în centrul Sibiului

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 03,00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un autoaccident produs în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului General Vasile Milea cu strada Constantin Noica, de un tânăr fără permis.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii spre centru, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cisnădie, a virat la stânga în sensul giratoriu amintit și, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat la intersecția cu strada Constantin Noica.

Polițiștii rutieri au constatat că cel aflat la volan nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv vătămare corporală din culpă.

Pompierii au intervenit în urma acestui accident rutier cu un echipaj SMURD cu medic, o descarcerare și o autospecială de stingere.

La fața locului a fost găsită o victimă încarcerată de sex masculin în vârstă de 22 de ani. Bărbatul a fost extras de echipajul de descarcerare și predat echipajului SMURD, fiind transportat la spital inconștient cu multiple traumatisme. Pacientul a fost diagnosticat cu contuzii toracice si pulmonare severe.

Pacientul în urma accidentului a primit îngrijiri medicale de urgență și apoi a fost internat în cadrul Secției Chirurgie I, Compartimentul Chirurgie Toracică unde a fost operat. În momentul de față este stabil, conștient. Bărbatul rămâne deocamdată internat pentru supraveghere și tratament.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *