Ziarul care ține cu românul

Festivalul Zilele Culturale ale Orașului pe stadionul din Tălmaciu

Primăria și Consiliul Local Tălmaciu vă invită, în perioada 29-30 iulie 2023, la Zilele Culturale ale Orașului Tălmaciu, eveniment organizat în incinta stadionului comunității.

Sărbătoarea orașului va debuta Sâmbăta, 29 iulie, de la ora 16:00, cu premierea în cadrul unei festivități, a elevilor și a sportivilor cu rezultate deosebite. Seara va continua cu o piesă de teatru pentru copii, dansuri moderne, muzică ușoară, folk, disco. Trupe live vor susține momente artistice printre care amintim, RYim, Compact, Mohito Band. Ziua de Duminică va fi dedicată jocului și cântecului popular românesc. Orchestra instrumentală Adrian Neamțu va acompania artiștii care vor urca pe scenă pentru dumneavoastră.

,,Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea Tălmaciului!,, –  Ioan Oancea, primarul orașului Tălmaciu

„Avem pregătit un atelier de creație pentru copii, parc de distracție, mâncare pentru toate gusturile, foc de artificii și multe surprize. Ne dorim ca această tradiție a orașului să ne aducă mai aproape unii de alții și să petrecem împreună clipe de neuitat! Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea Tălmaciului!”, transmite Ioan Oancea, primarul orașului Tălmaciu.

Programul festivalului ,,Zilele Culturale ale Orașului Tălmaciu,,

 

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *