Ziarul care ține cu românul

Haine și parfumuri contrafăcute confiscate de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz care circula pe ruta Bulgaria-Austria, peste 2.000 de articole vestimentare și parfumuri, toate inscripționate cu numele unor branduri de lux, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 22.05.2024, în jurul orei 18.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz, un cetățean bulgar în vârstă de 37 de ani. Acesta transporta, conform documentelor prezentate, un palet ce conținea cutii din carton cu diverse bunuri, pe ruta Bulgaria-Austria.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra microbuzului, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a deschis cutiile din carton, ocazie cu care au fost descoperite diverse bunuri.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea totală de 2.016 articole vestimentare și produse de parfumerie, inscripționate cu numele unor branduri de lux, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile descoperite, în valoare totală de aproximativ de 504.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: Politia de Frontieră

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *