Ziarul care ține cu românul

I.P.J. Bihor – Bănuit de furt, prins în flagrant

Hidișelu de Sus / Un bărbat, bănuit că ar fi sustras o geantă cu bani și bunuri, lăsată nesupravegheată, prins în flagrant delict de polițiștii bihoreni.

Marți, 23 august a.c., în jurul orei 15.29, polițiștii din cadrul Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – posturile de poliție Lăzăreni și Hidișelu de Sus au depistat în flagrant delict un bărbat de 50 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor.

Acesta este bănuit că tocmai ar fi sustras, din incinta unui magazin situat pe D.N.1, lângă intersecția cu drumul județean 768, în localitatea bihoreană Hidișelu de Sus, o geantă în care se aflau un portmoneu cu acte de identitate, 3.200 de lei, un telefon mobil și o pereche de ochelari de vedere, geantă pe care proprietarul o lăsase nesupravegheată, pe coșul de cumpărături.

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost recuperat integral de polițiști de la cel în cauză și restituit proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO REPREZENTATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *