Ziarul care ține cu românul

I.T.M. Sibiu – Campanie națională în învățământul preșcolar

I.T.M. Sibiu verifică unităţile care desfăşoară activităţi cu articole pirotehnice

În perioada 25 martie – 29 martie 2024 s-a desfăşurat Campania naţională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă de către angajatorii care desfășoară activități din domeniile ” Învățământ preșcolar” – CAEN 8510 și ” Activități de îngrijire zilnică pentru copii” – CAEN 8891.

În perioada de desfăşurare a campaniei, inspectorii de muncă au efectuat controale la 33 angajatori care își desfășoară activitatea în domeniul vizat.

În domeniul relațiilor de muncă nu au fost depistate persoane care să presteze muncă nedeclarată sau subdeclarată, inspectorii de muncă aplicând 15 avertismente pentru nerespectarea altor prevederi legale.

În urma controalelor au fost dispuse un număr de 23 măsuri de remediere a deficiențelor pentru următoarele neconformități: nerespectarea termenului de transmitere a modificărilor salariale, nerespectarea termenului de transmitere în Revisal a datei și temeiului legal al încetării contractelor individuale de muncă, folosirea greșită a modelului contractului individual de muncă, lipsa corecției datelor transmise eronat în Revisal.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *