Ziarul care ține cu românul

IGSU – 17 persoane aflate în dificultate au fost salvate, iar alte 1.156 au fost asistate medical de echipajele SMURD.

Ziua de ieri a fost solicitantă pentru echipajele operative din întreaga țară, cele mai numeroase misiuni fiind derulate în zona București-Ilfov și în județele Prahova, Cluj Dâmbovița și Mureș.

O pondere de aproximativ 80% din totalul intervențiilor a constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD ( 1.137 de cazuri din totalul de 1.393 de situații de urgență gestionate).

De asemenea, pompierii salvatori au acționat pentru localizarea și stingerea celor 51 de incendii înregistrate la nivel național și au gestionat cu promptitudine 198 misiuni pentru protecția comunităților.

O atenție deosebită a fost alocată și accidentelor rutiere, echipajele de descarcerare acționând în 7 situații pentru extragerea victimelor blocate în autoturisme.

În perioada de referință, pe timpul misiunilor desfășurate, pompierii militari au salvat 17 persoane aflate în dificultate.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, la nivel național au fost transmise 5 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, dintre care 3 mesaje privind prezența animalelor sălbatice, în județele Brașov (1) și Harghita (2); 2 mesaje privind dispariția a doi minori, transmise de IGSU, ce au vizat județul Argeș.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *