Ziarul care ține cu românul

Încătușat după ce și-a luat 100.000 de euro din încasări

Încătușat după ce și-a luat 100.000 de euro din încasări

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tălmaciu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare (13 acte materiale-100.000 de euro).

Bărbatul este bănuit că, în perioada iulie 2021 – iulie 2022, în calitate de angajat al unei societăți comerciale, având drept obligație de serviciu gestionarea și depunerea la bancă a încasărilor zilnice de la punctul de lucru situat în localitatea Șelimbăr, și-ar fi însușit în interes personal suma de aproximativ 100.000 de euro din încasările societății.

Ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *