Ziarul care ține cu românul

Infracțiuni la regimul rutier

Acțiuni de reducere a riscului rutier pe drumurile publice
politia-rutiera

Ocna Sibiului

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 13,30, în orașul Ocna Sibiului, polițiștii aut oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Sibiu

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 13,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto a cărui testare cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5, cannabis.

Pe numele tânărului în vârstă de 25 de ani, din județul Brașov, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Strada Dealului

La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 01,15, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealului, un prahovean în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a constatat că prahoveanul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv refuz de recoltare.

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *