Ziarul care ține cu românul

Infracțiuni la regimul rutier

politia_rutiera
politia_rutiera
  1. La data de 21 mai a.c., ora 19:15, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați despre faptul că dinspre localitatea Odobești, pe Drumul Național 2M un autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto și-a continuat deplasarea.
  2. În urma activităților efectuate cu operativitate de polițiști, a fost identificat atât autoturismul, cât și conducătorul auto, un bărbat de 54 ani, din localitatea Câmpineanca, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.
  3. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând un rezultat de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  4. De asemenea, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, la data de 22 mai a.c., ora 07.20, un alt bărbat de 37 de ani, din comuna Bărcănești, județul Prahova, a fost depistat de către polițiștii Serviciului Rutier, pe Drumul Național 2 E85, în localitatea Garoafa în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 mai a.c., ora 00.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, au depistat pe o stradă din orașul Odobești, un bărbat, de 20 de ani, din aceeași

localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, 23 mai a.c., la ora 10:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homocea au depistat un tânăr de 19 de ani, în timp ce conducea un moped pe o stradă din aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot duminică, 23 mai a.c., la ora 10:50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homocea au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o strada din aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la data 23 mai a.c., ora 11:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Nănești au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 23, în localitatea Nănești, sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Tot ieri, 23 mai a.c., ora 18:30, un alt bărbat de 55 ani, din Cipru a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, în timp ce conducea un autoturism în comuna Pufești, deși nu avea dreptul de a conduce autovehicule în România.

În cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România .

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La data de 22 mai a.c., ora 13:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au depistat și reținut un bărbat de 36 de ani, din localitatea Haret pe numele căruia era emis de către Judecătoria Bacău, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost condamat la executarea pedepsei de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Focșani.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *