Ziarul care ține cu românul

Infracțiuni la regimul rutier, constate de polițiști

masina-politia-rutiera
masina-politia-rutiera

La data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că în parcarea unui complex de magazine din municipiul Slobozia a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul autoturismului ar avea un comportament neobișnuit.

La fața locului polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Slobozia, precum și cele 2 autovehicule avariate, iar în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o valoare negativă.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru testarea privind consumul de substanțe psihoactive, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de marijuana.

Urmare a controlului autovehiculului, în habitaclu a fost găsit un plic ce conține fragmente vegetale de culoare verde-olive, ce a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

***

Tot în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadru Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un autoturism a intrat în gardul unui imobil, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului.

Polițiștii au stabilit că autovehiculul a fost condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Bordușani, ce a fost găsit la domiciliu în stare vădită de ebrietate.

Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultând cantitatea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

***

În seara zilei de duminică, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Slobozia, fiind în serviciu de patrulare și control al traficului rutier, au oprit pe raza municipiului Slobozia, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă Slobozia, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea determinării concentrației de alcool.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

***

Tot duminică seara, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au observat pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce efectua derapaje controlate.

Autovehiculul a fost oprit în trafic, la volan fiind identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Dragalina.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

Și în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *