Ziarul care ține cu românul

Infracțiuni rutiere

sediu-IPJ-politia-alba
sediu-IPJ-politia-alba

La data de 19 februarie 2021, în jurul orei 10.40, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 55 ani, din comuna Dumitra, județul Bistrița – Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

  •  

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 01.30, pe raza localității Drâmbar, un tânăr de 21 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un șanț, fără a suferii vătămări corporale.

Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării și recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Pe numele său, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  •  

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 01.50, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 12,00, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

  •  

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7, pe raza comunei Șibot, având permisul de conducere reținut.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

  •  

La data de20 februarie 2021, în jurul orei 19,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din Balomiru de Câmp, având permisul de conducere anulat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

  •  

La data de 21 februarie 2021, în jurul orei 03,50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe strada Principală din localitatea Mihalț, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar după o distanță de aproximativ 3 kilometri, conducătorul auto a abandonat autoturismul, pe un teren viran și a fugit, în autoturism rămânând un tânăr de 27 de ani, Mihalț, pasager pe scaunul din dreapta.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și pe cel care a condus autoturismul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Mihalț, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele provizorii de înmatriculare care erau aplicate pe acesta aparțin unui alt autoturism.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism neînmatriculat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

  •  

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 18.45, polițiștii din Cugir au depistat-o pe o tânără de 31 de ani, din Cugir, care se afla la volanul unui autoturism oprit de strada 1 Decembrie 1989 din Cugir și era sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acesteia, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra a condus autoturismul, de la Șibot, la Cugir, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Aceasta a fost transportată la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *