Ziarul care ține cu românul

ISU Vâlcea – 1 incendiu și 17 intervenții SMURD

 Echipajele operative au fost prezente la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivelul zonei de competență.

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 18 misiuni, după cum urmează: 1 incendiu și 17 intervenții SMURD.

 Dintre cele mai relevante misiuni, amintim:

Incendiu

Astăzi, 30.08.2022, la ora 04:51, dispeceratul I.S.U. Vâlcea fost sesizat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112,  de existența unui incendiu, la un depozit de furaje situat în comuna Sinesti, sat Urzica. La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la depozitul de aproximativ 40 de mp, construit din lemn, precum și la două anexe gospodărești. A fost evaluată și  monitorizată o persoană care a suferit un atac de panică, aceasta refuzând transportul la spital. Pentru lichidarea și limitarea propagării incendiului, au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Grădiștea.

Intervenții SMURD

Membrii echipajelor SMURD au fost solicitaţi să intervină la 17 de situaţii de urgenţă (1 accident, 9 traumatisme și 7 diverse afecțiuni medicale).

În continuare, salvatorii vâlceni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *