Ziarul care ține cu românul

ITM Sibiu – Faza județeană a concursului ,,ȘTIU ȘI APLIC,,

I.T.M. Sibiu verifică unităţile care desfăşoară activităţi cu articole pirotehnice

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu au organizat în data de 19.04.2024 ora 9.00, concursul „ȘTIU ȘI APLIC” – SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA  ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ȘCOLII – faza județeană, la Liceul Tehnologic  „Henri Coandă” Sibiu.

La eveniment au participat elevi și profesori coordonatori din unitățile de învățământ din județul Sibiu din secțiunea pentru licee filiera tehnologică  ciclul inferior și ciclul  superior precum și  secțiunea învățământ profesional.

Echipele care au ocupat locul I la secțiunea tehnologică inferior , superior respectiv învățământ profesional sunt următoarele: Liceul Tehnologic Automecanica Mediaș, Liceul Tehnologic Henri Coandă și Liceul Tehnologic Independența.

În perioada 17-19 Mai 2024, la Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi”  din Iaşi se va desfășura faza națională a concursului, unde vor participa echipele care au obținut locul I, la faza județeană.

I.T.M. Sibiu mulțumește tuturor organizatorilor și unităților școlare participante care au demonstrat un real interes pentru concursul ȘTIU ȘI APLIC”.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *