Ziarul care ține cu românul

Jandarm argeșean, campion național la Skandenberg-Armwrestling

După ce luna trecută a devenit campion național la Skandenberg-Armwrestling, la categoria 70 kg Seniori – brațul stâng și vicecampion național – brațul drept, Alin Nedelescu, un tânăr jandarm argeșean a făcut parte din lotul național care a reprezentat România la Campionatul European.

Desfășurat în perioada 03-11 mai 2024, în Slovacia-Bratislava, Campionatul European de Skandenberg-Armwrestling a reunit peste 1000 de sportivi din 27 de țări, în fața cărora Alin a reușit să se impună, ocupând locul 4 la categoria 70 kg Seniori.

Colegul nostru nu este la prima performanță de acest gen, acesta făcând parte din lotul național pentru al nouălea an consecutiv.

De asemenea, începând cu anul 2016 și până în prezent, Alin deține un palmares de 25 de titluri de Campion Național, Dublu Campion European și Vicecampion European, Multiplu Campion Britanic și Balcanic, Multiplu Campion Internațional și Național, Locul 4 la Campionatele Mondiale de Skandenberg-Armwrestling, aceste victorii reprezentând atât recunoașterea talentului său, cât și a muncii grele și a antrenamentelor continue.

Sergent major Alin Nedelescu face parte din echipa jandarmilor argeșeni de la începutul acestui an, fiind absolvent al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani în anul 2022.

Suntem privilegiați să avem alături un astfel de camarad, care aduce prestigiu, atât în plan personal, cât și pentru întreaga echipă a Jandarmeriei Argeș.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *