Ziarul care ține cu românul

Jandarmii argeșeni – prezenți la manifestările sportive din județ

Jandarmii argeșeni - prezenți la manifestările sportive din județ

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au asigurat măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării mai multor competiții sportive de pe raza județului nostru.

Efective din cadrul Jandarmeriei Argeș au acționat pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Astfel, în data de 10.11.2023, jandarmii au fost prezenți la Sala Sporturilor Pitești Arena pentru a asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet masculin dintre echipele FC Argeș Basketball Pitești și CSM Constanța.

Tot în data de 10.11.2023, efective din cadrul Jandarmeriei Argeș au asigurat măsurile de ordine publică la meciul de fotbal Liga a 2-a dintre echipele Campionii FC Argeș- AFC Unirea 04 Slobozia.

De asemenea, în data de 11.11.2023, jandarmii argeșeni au asigurat măsurile de ordine publică la:

-meciul de handbal feminin dintre echipele CS Dacia Mioveni – CS Râmnicu Vâlcea, care se va disputa la Sala Sporturilor Mioveni.

-meciul de volei feminin dintre FC  Argeș și CSM Târgoviște, desfășurat la Sala Sporturilor Pitești Arena.

Pe traseele către locul de desfășurare a evenimentelor sportive, în apropierea și în incinta arenei sportive, participanții au trebuit să respecte măsurile stabilite de către forțele de ordine și organizatori și sunt obligați să se supună efectuării controlului corporal preventiv şi al bagajelor, la solicitarea forţelor de ordine.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *