Ziarul care ține cu românul

Lecțiile la orgă – Activitățiile copiilor și tinerilor din Boiță

,,Dragi Boiceni, Suntem încântați să vă prezentăm una dintre activitățiile pe care copiii și tinerii din comunitatea Boița o fac din pasiune, și anume, lecțiile la orgă.

În fiecare săptămână, alături de instructorul lor, aceștia învață să descopere tainele cântatului la orgă, un instrument ce aduce magia sunetelor în viețile lor.

Orga este ca o fereastră către lumea muzicii, iar copiii și tinerii sunt călătorii curajoși care îndrăznesc să exploreze această lume.

Alături de profesorul lor, aceștia învață cum să citească partituri, cum să simtă și să transmită emoție prin muzică, iar cel mai important, descoperă puterea extraordinară a colaborării și a exprimării creativității prin sunete.

Fiecare sunet pe care copiii îl aud și-l cântă este ca o poveste care prinde viață, iar ei sunt protagoniștii acestei povești muzicale. În fiecare notă, în fiecare acord, în fiecare respirație își dau voie să se exprime tot mai mult prin muzică.

Le dorim să se bucure de fiecare lecție, să cânte cu pasiune și să descopere tainele acestui minunat instrument!,, – Cu stimă și considerație, Primar Comuna Boița, Nicolae Cocoș

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *