Ziarul care ține cu românul

Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de către polițiștii sibieni în cursul zilei de 17 octombrie.

Sibiu

Astfel, în jurul orei 12,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară în cartierul Magnolia, deși dreptul său de a conduce este suspendat.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Medias

În jurul orei 15,00, pe raza municipiului Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada St. L. Roth de către un localnic în vârstă de 47 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Selimbar

În jurul orei 19,30, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au testat alcoolscopic un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Alba, aflat la volanul unui autoturism condus pe DN 1.

Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior recoltării probelor biologice, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Sângătin

În jurul orei 20,00, pe raza localității Sângătin, polițiștii Postului de Poliție Apoldu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 33 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat valoarea de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *