Ziarul care ține cu românul

Mai mulți migranți descoperiți încercând să treacă ilegal vama

Poliţiştii de frontieră din vestul țării au depistat mai mulți migranți care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în mijloace de transport sau pe jos. Aceştia doreau să ajungă în mod fraudulos în diferite state din vestul Europei. Într-un singur caz, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, au fost descoperite 70 de persoane ascunse într-un automarfar. Într-o altă situaţie au fost depistaţi 12 migranţi, faţă de conducătorul autoutilitarei în care se aflau aceştia fiind dispusă cercetarea în stare de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți.

În jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, doi cetățeni români, care transportau, cu vehiculele conduse, paleți și polistiren, pentru societăți comerciale din Cehia și Austria.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al celor două mijloace de transport, în compartimentul pentru marfă al unuia fiind descoperite ascunse 70 de persoane, respectiv 23 de migranți în cel de-al doilea, o autoutilitară.

În urma verificărilor, au stabilit că sunt migranți au vârste între 20 și 54 de ani.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de șoferi sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *