Ziarul care ține cu românul

MAI – Prevenirea și combaterea faptelor ilegale

Condamnat la închisoare pentru conducere fără permis

Efectivele MAI au intervenit la 3.838 de evenimente, 2.445 dintre acestea fiind circumscrise menținerii ordinii publice, iar 1.393 circumscrise situațiilor de urgență.

În cursul zilei de luni, la nivelul unităților de poliție au fost semnalate 847 de posibile infracțiuni, peste 19% dintre acestea fiind din oficiu.

Pe parcursul executării misiunilor, echipajele de poliție și jandarmerie au prins în flagrant 149 de autori de infracțiuni care au săvârșit 146 de fapte penale.

Ieri, 29 de persoane urmărite național sau internațional au fost depistate de polițiști.

De asemenea, polițiștii au dispus, în ultimele 24 de ore, măsuri preventive pentru 56 de persoane. În urma activităților de investigații desfășurate de polițiști au fost identificați 51 de autori în 32 dosare penale cu AN, aflate în lucru.

Polițiștii rutieri, care au continuat acțiunile în trafic pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind reținute 485 de permise de conducere și retrase 244 de certificate de înmatriculare pentru abaterile constatate.

Luni, polițiștii și jandarmii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu au constatat 7.355 de contravenții pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 2.3 milioane de lei.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *