Ziarul care ține cu românul

MAI – Prevenirea și combaterea faptelor ilegale

Tineri încătușați după ce au furat bijuterii și bani

În această dimineață, structurile Poliției Române desfășoară 8 acțiuni operative și 58 de percheziții în dosare penale din domeniile combaterea criminalității organizate, investigarea criminalității economice și investigații criminale.

Spre exemplu, la aceasta oră, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad, efectuează percheziții domiciliare în dosare care vizează destructurarea unor grupuri infracționale organizate specializate în comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Activitățile sunt realizate împreună cu B.C.C.O. Timișoara, S.C.C.O. Caraș-Severin, B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Alba, I.P.J. Arad, la percheziții participând și efective din cadrul Jandarmeriei Române.

Acțiunea beneficiază de suportul Biroului Tehnic din cadrul D.I.I.C.O.T. și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În ultimele 24 de ore, efectivele Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la 3.776 de evenimente, 2.507 dintre acestea fiind circumscrise menținerii ordinii publice, iar 1.269 circumscrise situațiilor de urgență.

Polițiștii și jandarmii au prins în flagrant 135 de autori de infracțiuni, care au săvârșit 145 de fapte penale. De asemenea, polițiștii au depistat 13 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

În baza probatoriilor administrate de polițiști în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de ieri, s-au dispus măsuri preventive pentru 76 de persoane, iar în urma investigațiilor desfășurate au fost identificați 49 de autori în 43 de dosare penale cu AN, aflate în evidență.

La nivelul structurilor de poliție au fost semnalate 885 de posibile infracțiuni, peste 20% dintre acestea fiind din oficiu.

Ieri, în urma acțiunilor de creștere a gradului de siguranță rutieră, echipajele de poliție au reținut 486 de permise de conducere și au retras 311 certificate de înmatriculare.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *