Ziarul care ține cu românul

Material lemnos confiscat după ce a fost transportat fara documente de proveniență

La data de 27.09.2022, în jurul orei 03.35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești, în timpul desfășurării unor activități operative în trafic, au oprit pentru control, pe raza localității Vulcan, o autoutilitară ce era condusă de un bărbat din localitatea Șinca Nouă, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză  transporta cantitatea de 2,48 mc material lemnos, esență fag, fără a deține aviz de însoțire/acte de provenință a mărfii.

De asemenea, la data de 28,09,2022, in jurul orei 03,00, polițiștii din cadrul aceleiași subunități de poliție au depistat în trafic, pe raza orașului Zărnești, o autoutilitară condusă de un bărbat domiciliat în localitatea Șinca Nouă, județul Brașov, iar în urma controlului s-a stabilit, de asemenea, că materialul lemnos transportat, în cantitate de 3,14 mc, nu este însoțit de acte de provenință/transport.

Ca urmare a celor constatate, s-a procedat la confiscarea și darea în custodia ocolului silvic competent a materialului lemnos transportat de către cei doi conducători auto, iar față de aceștia s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor Legii 171/2010.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *