Ziarul care ține cu românul

Migrarea accesului în Aeroportul Internațional Sibiu începând cu 8 Februarie

Începând cu data de 8 februarie a.c., ora 08:00, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, intersecție cu strada Europa Unită. Această schimbare va fi implementată ca urmare a lucrărilor privind reconfigurarea drumurilor  de acces derulate la aeroportul din Sibiu în cadrul proiectului „Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii aeroportuare –  activități economice, Faza I.

Noua rută de acces a fost proiectată pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța călătorilor, precum și pentru a fluidiza și reduce congestia traficului în zonă.

Pentru asigurarea unei tranziții line adresăm rugămintea pasagerilor noștri ca în momentul deplasării la aeroport să acorde atenție indicatoarelor de direcție amplasate în fosta locație de acces, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță. Semnalizarea rutieră corespunzătoare va fi instalată pentru a ghida șoferii către noua rută de acces.

Declarația Directorului General Aeroportul Internațional Sibiu, Marius Ioan GÎRDEA

„Apreciem înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în legătură cu această schimbare importantă în ceea ce privește accesul în incinta Aeroportului Internațional Sibiu. Această modificare are ca scop îmbunătățirea experienței pasagerilor noștri și asigurarea unui flux mai eficient și mai sigur de trafic către aeroport.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, Director General Aeroportul Internațional Sibiu.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://www.turnulsfatului.ro/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *