Ziarul care ține cu românul

Misiunile jandarmilor argeșeni în minivacanța de 1 Mai

Misiunile jandarmilor argeșeni în minivacanța de 1 Mai

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au fost alături de cetățeni, asigurând măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor publice care au avut loc pe raza județului nostru.

Pe timpul desfășurării acestora nu au fost înregistrate incidente, de aceea Jandarmeria Argeș mulțumește tuturor celor care au manifestat înțelegere față de măsurile luate de către autorități și au ales să se bucure în mod responsabil de evenimentele la care au luat parte.

O atenție deosebită am acordat în acest weekend și zonei montane a județului, unde au fost constatate unele încălcări ale legislației în vigoare în ceea ce privește activitățile de picnic.

Astfel, mai multe persoane au fost depistate în timp ce desfășurau activități de picnic în spații neamenajate, fiind aplicate un număr de 63 sancțiuni contravenționale, conform Legii 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic, în valoare totală de 11.200 de lei.

Jandarmii argeșeni au constatat și alte încălcări fiind aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  7.950 de lei.

Deși acțiunile au avut în principal un caracter preventiv, atragem atenția cetățenilor asupra respectării legislației în vigoare.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *