Ziarul care ține cu românul

Motociclist prins fără permis în timp ce transporta un copil de 5 ani

La data de 02.06.2023, ora 11.50, polițiștii  din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni, aflându-se pe strada Energeticianului din Municipiul Suceava au efectuat semnal regulamentar de oprire unui motociclu, întrucât conducătorul care transporta și un copil de 5 ani nu purta cască de protecție.

Conducătorul motociclului a fost identificat în persoana unui bărbat de 25 de ani, din Municipiul Suceava. Bărbatul a fost verificat în bazele de date, rezultând faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a relatat verbal faptul că vehiculul în cauză nu este înmatriculat, fiind radiat dar avea montată plăcuța de înmatriculare, care aparține altui vehicul.

În plus, s-a constatat că pe motociclu, bărbatul transporta și un copil în vârstă de 5 ani, fără să fie asigurat sau să se afle în ataș, conducătorul mopedului fiind sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.160 lei.

Nici conducătorul mopedului și nici minorul transportat nu purtau cască de protecție.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere fără permis”, „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, „conducere auto cu numere false de înmatriculare”.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://www.vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *