Ziarul care ține cu românul

Patru bărbați condamnați la închisoare pentru vătămare corporală gravă

Patru bărbați condamnați la închisoare pentru vătămare corporală gravă, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni de la urmăriri.

Miercuri, 24 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse de 2 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Totodată, polițiștii de la urmăriri au depistat un alt bărbat, de 35 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenție, tot pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat un alt bărbat, de 33 de ani, din Oradea, de asemenea, condmanat de magistrații Judecătoriei Oradea la 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale bihoreni au preluat din P.T.F Borș un bărbat de 42 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse de 1 an și 4 luni de închisoare în regim de detenție, tot pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Cele patru persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

*

Apelul de urgenţă, prin care ne găsiţi mereu la datorie,

este112 – APEL DE URGENŢĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *