Ziarul care ține cu românul

Patru cetăţeni din Bangladesh depistaţi de poliţiştii de frontieră timişeni

Patru cetăţeni din Bangladesh depistaţi de poliţiştii de frontieră timişeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat, în urma unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, patru cetăţeni din Bangladesh care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

În data de 01.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, judeţul Timiş, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă.

Astfel, pe comunicaţia Jimbolia-Timişoara au oprit un autoturism, care circula în regim de taxi, condus de un cetăţean român. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost depistate patru persoane de origine afro-asiatică, fără documente de identitate asupra lor.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că pasagerii sunt cetățeni din Bangladesh, trei adulţi cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani şi un minor de 15 ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că cei patru cetăţeni străini au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, cu scopul de a ajunge în ţări din Vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Totodată, recomandăm cetăţenilor să nu transporte persoane necunoscute în apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situaţia în care le sunt solicitate astfel de servicii de transport, să anunţe echipajele Poliţiei de Frontieră, apelând numărul de telefon care funcţionează non-stop (021.9590).

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *