Ziarul care ține cu românul

Percheziții într-un dosar de trafic de minori și trafic de droguri

La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat 10 percheziții domiciliare, în județul Mureș, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate a reieșit că, începând cu luna februarie 2024, patru persoane cercetate ar fi vândut substanțe cu efecte psihoactive, către mai mulți consumatori din județul Mureș, iar o altă persoană cercetată ar fi comercializat în municipiul Sighișoara droguri de mare risc, sub forma unor țigări confecționate artizanal din mătase de porumb impregnată cu MDMD-4en-PINACA.

De asemenea, începând cu luna ianuarie 2024, un bărbat, folosind metoda loverboy, ar fi recrutat o persoană vătămată minoră, de 17 ani, cu care ar fi început o relație de concubinaj, după care ar fi determinat-o să practice prostituția, sprijinind-o prin asigurarea transportului și plata chiriei.

Acesta ar fi exercitat, inclusiv prin acte de violență fizică și psihică, un control permanent asupra persoanei vătămate, însușind sumele de bani obținute din exploatarea sexuală a acesteia.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *