Ziarul care ține cu românul

Peste 27 de metri cubi de material lemnos expediați, fără documente legale, confiscați valoric de polițiștii bihoreni

Miercuri, 24 august a.c., în intervalul orar 06.30 – 14.00, polițiștii bihoreni au acționat pe raza circumscripției judiciare Salonta și a Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca, pentru a preveni și combate delictele din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, pentru siguranța traficului rutier și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în rândul comunităților locale.

În cadrul acțiunii, în care au fost implicați 42 de polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, de la Biroul Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier, de la Poliția Municipului Salonta, Secția nr.8 de Poliție Rurală Tinca, de la Secția nr.9 de Poliție Rurală Cefa și de la Biroul Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea și cu jandarmi bihoreni, au fost legitimate 88 de persoane, au fost verificate 72 de autovehicule, din care două transportau material lemnos, au fost verificate 5 societăți comerciale, din care un depozit de material lemnos și au fost verificați 5 agenți de pază.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, din care 17 la Codul Rutier, 4 conform prevederilor Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, una potrivit prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, 2 la H.G. nr.301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, valoarea totală a amenzilor fiind de 21.205 lei.

De asemenea, au fost confiscați valoric 27,34 metri cubi metri de material lemnos de diferite specii, în valoare totală de 4.243,12 lei.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO REPREZENTATIV

SURSA FOTO:Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *