Ziarul care ține cu românul

Peste 700.000 de lei într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții pentru evaziune fiscală - 6.600 de euro descoperiți

În această dimineață, 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară și 2 ordonanțe de predare înscrisuri, în municipiul București, dar și în județele Vâlcea și Giurgiu, într-un dosar în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada 2015-2020, reprezentantul legal al unui operator economic ar fi omis evidențierea în actele contabile a veniturilor realizate din prestări de servicii în domeniul construcțiilor, prejudiciului fiind estimat la aproximativ 789.648 de lei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală și de prezumţia de nevinovăţie.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://obiectivbr.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *