Ziarul care ține cu românul

Peste 700 de polițiști au asigurat sărbătorile pascale în siguranță

Peste 700 de polițiști au asigurat sărbătorile pascale în siguranță

De sărbătoarea Paștelui Ortodox, peste 180 de polițiști au fost prezenți zilnic, în stradă, pentru a  asigura ordinea şi liniştea publică. Dispozitivele de ordine și siguranță publică au acționat mai ales în zona lăcașurilor de cult, dar și pe principalele artere rutiere, pentru a preveni orice fapte antisociale și a crește gradul de siguranță rutieră.

În perioada 14 -17 aprilie a.c., au avut loc numeroase manifestări religioase, cu un aflux important de persoane în zona lăcașurilor de cult, motiv pentru care  Inspectoratul de Poliţie Județean Vrancea a dispus măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică.

Astfel, zilnic, peste 180 de polițiști , în principal din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, folosind aproximativ 80 de autospeciale și  aparate radar, au acționat, în această perioadă, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și asigurarea desfășurării traficului rutier în condiții optime.

Dispozitivele de ordine şi siguranţă publică au fost amplasate cu precădere în localități, în proximitatea lăcaşurilor de cult, pentru a preveni comiterea oricăror fapte antisociale și mai ales a infracțiunilor comise cu violență, dar și pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizării circulaţiei şi combaterii vitezei excesive.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *