Ziarul care ține cu românul

Peste un milion de țigarete indisponibilizate de polițiști

La data de 19 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj și lucrători ai Direcției Regionale Vamale Craiova, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și a altor produse accizabile, unde au fost descoperite 150 de baxuri, în care se aflau 1.500.000 de țigarete.

Astfel, la ieșirea din municipiul Craiova către comuna Podari, a fost oprit un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un bărbat, de 42 de ani, cetățean bulgar.

La controlul efectuat, bărbatul a prezentat documente potrivit cărora acesta transporta săpun din Turcia către Ucraina, însă, în semiremorcă, pe lângă cutiile de săpun așezate potrivit metodei ,,capac”, au fost descoperite 150 de baxuri, în care se aflau 1.500.000 de țigarete, de diverse mărci, nemarcate fiscal, valoarea vamală a acestora fiind de 1.875.000 de lei.

Întreaga cantitate de ţigarete și ansamblul de vehiculele au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pentru audieri, iar, în urma probatorului administrat, a fost dispusă reținerea acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *