Ziarul care ține cu românul

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

Orașul  Tălmaciu a semnat contractul de finanțare nr.6571/18.01.2022 pentru implementarea proiectului Creșterea eficienței energetice a sediului primăriei Tălmaciu”, depus în cadrul PNRR/2022/C10/ I.3, runda 1, proiect identificat prin numărul C10-I1.2.-1040.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10 – Fondul Local, Investiția I.3. – Reabilitare moderată  a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, titlu apel: PNRR/2022/C10/I3/Runda 1.

Valoarea totală a proiectului este de 6.546.915,33 lei, din care valoarea eligibilă finanțată prin PNRR este de 5.501.609,52 lei și 1.045.305,81 reprezentând valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea eficienţei energetice, gestionarea raţională a resurselor naturale neregenerabile şi utilizarea resurselor naturale regenerabile într-un ritm care să nu depăşească capacitatea lor de regenerare.

Implementarea investitiei va duce la atingerea următoarelor obiective:

– Creșterea eficienței energetice împreună cu utilizarea de energii din resurse regenerabile ;

– Asigurarea condițiilor pentru dezvoltarea activităților specifice instituțiilor publice prin facilități funcționale și dotări de ordin tehnic aferente ;

– Dezvoltarea infrastructurii instituției publice, modernizarea acesteia și asigurarea unui cadru corespunzător cerințelor actuale ;

Realizarea prezentului proiect va corespunde din punct de vedere structural și estetic cerințelor tehnice, economice și tehnologice, conform standardelor în vigoare. Beneficiarii investiției finanțate prin acest proiect sunt cetatenii din UAT Talmaciu datorita cresterii calității serviciilor publice prestate din orașul Tălmaciu.

Durata proiectului este de 21 de luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul ianuarie 2023-septembrie 2025.

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *