POLIȚIȘTII BRĂILENI ACȚIONEAZĂ PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA FAPTELOR ANTISOCIALE

La data de 06 martie a.c., poliţiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila, au acționat pentru intensificarea activităților de prevenire și combatere a infracționalității, pe raza municipiului.

În intervalul orar 18:00-22:00, polițiștii au acționat,în special în zonele de risc criminogen, ocazie cu care au legitimat 142 de persoane, au controlat 109 autovehicule și au verificat 28 de agenți economici .

Totodată au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care 16 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, precum, 5 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID 19 și două sancțiuni contravenționale ce vizează alte acte normative.

Au fost constatate două infracțiuni, una privind portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și alta privind conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, fiind întocmite dosare penale și continuându-se cercetările în cele două cauze.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale pentru menținerea unui climat de siguranță publică.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *