Ziarul care ține cu românul

Polițiștii mureșeni au depistat în județul Mureș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Șofer inconștient conducea beat pe drumurile publice

În data de 04 septembrie a.c., în jurul orei 01:05, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Breaza au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

În aceeasi zi., în jurul orei 08.45, polițiștii din cadrul Secției Nr.2 Poliție Rurală Band au oprit pentru control, pe raza localității Șăulia, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *