Ziarul care ține cu românul

Polițiștii sibieni au reținut 2,5 tone de detergenți lichid și pudră

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute și evaziunii fiscale, pe raza municipiului Sibiu.

Ca urmare a controlului efectuat într-un complex comercial din municipiul Sibiu, polițiștii au identificat două societăți comerciale, reprezentate de către doi bărbați, în vârstă de 46 de ani, din mun. Sibiu, respectiv 52 de ani, din Cisnădie, care aveau expuse spre comercializare produse susceptibile a fi contrafăcute, din categoria detergenților.

În cauză, au fost deschise două dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2,5 tone de detergenți lichid și pudră, în valoare de peste 40.000 de lei.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *