Ziarul care ține cu românul

PREGĂTIRI PENTRU EURO 2020 – DELEGAȚIA JANDARMERIEI ROMÂNE, LA SEDIUL EUROPOL DE LA HAGA

Conducerea Centruluide Cooperare Polițienească Internațională de la sediul EUROPOL de la Haga va fi asigurată de România, alături de Marea Britanie și Olanda.

În perioada 7 iunie – 7 iulie, România va fi reprezentată de o delegație a Jandarmeriei Române la Centrul de Cooperare Polițienească Internațională de la sediul EUROPOL de la Haga, în contextul desfășurării în această perioadă a Campionatului European de Fotbal EURO 2020.

IPCC EURO 2020 reunește 80 de reprezentanţi ai structurilor cu atribuții în domeniul organizării evenimentelor sportive din 20 de state europene (participante sau gazdă) implicate în desfășurarea competiției, în scopul realizării schimbului de date şi informaţii de interes operativ şi pentru analizarea situațiilor de risc în legătură cu grupurile de suporteri care vor participa la partidele din cadrul turneului final. Conducerea Centrului va fi asigurată de România, alături de Marea Britanie și Olanda.

Delegația Jandarmeriei Române pentru această misiune este formată din 6 ofițeri și va fi condusă de colonelul Anton Cernat, ofițer cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, care a condus delegaţii similare pentru Campionatul European EURO 2008 Austria/Elveţia şi EURO 2016 Franţa. De asemenea, maiorul Adrian Dincă va deține funcția de coordonator operațional al delegației Jandarmeriei Române. Acesta deține în prezent și poziția de președinte al Comitetului pentru siguranță și securitate la evenimente sportive aferent Convenției Consiliului Europei referitoare la abordarea integrată a siguranţei, securităţii şi serviciilor la partidele de fotbal şi la alte evenimente sportive (T-S4) și funcția de vicepreședinte al European Group of Safety and Security Experts – Think Tank). Timp de o lună, pe toată durata desfășurării campionatului, ofițerii Jandarmeriei vor reprezenta România în cadrul Centrului de Cooperare de la Haga, întrunit pentru acest eveniment sportiv major.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *