Ziarul care ține cu românul

Prevenirea accidentelor în zonele cu cale ferată

Activitățile polițiștilor rutieri împotriva alcoolului și drogurilor

La data de 7 martie 2023, polițiștii de la transporturi au acționat, la nivel național, pentru prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru reducerea victimizării populației prin accidente produse din cauza nerespectării regulilor de circulație.

În cadrul acțiunii pentru prevenirea accidentelor, s-au desfășurat activități în zona a 189 de treceri la nivel cu calea ferată, fiind verificate 1.112 vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 482 de sancțiuni contravenționale, dintre care 390 de sancțiuni la regimul rutier, iar 86 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la trecerile la nivel cu calea ferată.

De asemenea, polițiștii au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale la Legea nr. 61/1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Poliţia acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea realizării unui schimb operativ de date și informații pentru gestionarea, în mod eficient, a cazurilor apărute.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *