Ziarul care ține cu românul

Primaria Bacau luata cu asalt de procurorii DNA Bacau

Primaria Bacau luata cu asalt de procurorii DNA Bacau

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

CIOBANU TIBERIU GEORGE, la data faptei director executiv adjunct al Direcției Impozite și Taxe Locale Bacau din cadrul Primăriei Municipiului Bacau , sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

BĂLAN DANA MIHAELA, la data faptelor consilier superior în cadrul Primăriei Municipiului Bacau , Direcția Economică – Compartimentul încasare, stabilire, constatare, control persoane juridice, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și fals informatic.

ONIGA MIRCEA, la data faptei expert evaluator autorizat ANEVAR, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

MIHALACHI EMANUEL LORETA, la data faptei inspector de specialitate în cadrul Primăriei Municipiului Bacau – Direcția Economică – Impozite și Taxe Locale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bacau cu propunerea de a se menține măsura asiguratorie dispusă în cauză

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *