Ziarul care ține cu românul

Prins drogat la volan de oamenii legii

Prins drogat la volan de oamenii legii

La data de 06.02.2023, în jurul orelor 15.45, patrula din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a oprit pentru control pe str. Zorilor din mun. Suceava, autoturismul condus de către un tânăr de 21 ani din mun. Suceava, jud. Suceav,și s-a descoperit ca conducătorul auto era drogat.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care, sub banchetă a fost identificată o țigară ce conținea fragmente vegetale, susceptibile a fi interzise la deținere, motiv pentru care am procedat la ridicarea țigării respective și conducerea la sediul Poliției Municipiului Suceava a conducătorului auto,susceptibil că este drogat.

La sediul poliției, șoferul a fost testat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanțele THC-5 și AMP,iar susceptibilitatea polițiștilor cum că conducătorul era drogat a fost corectă, ocazie cu care acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

În cauza s-a întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. (2) din Codul penal.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *