Ziarul care ține cu românul

PRINS PENTRU TRAFIC SI IMPORT DE DROGURI

REȚINUT PENTRU INTRODUCERE ÎN ȚARĂ DE DROGURI DE MARE RISC ȘI TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Ieri, 1 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat o acțiune ce a vizat desfășurarea a 5 percheziții pe raza județului Galați, pentru identificarea unui bărbat bănuit de trafic și consum ilicit/ introducerea în țară de droguri de droguri de mare risc.

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au identificat și reținut un bărbat, de 23 de ani, din județul Galați, bănuit că, începând din anul 2020 și până în prezent, ar fi trimis din Olanda, prin intermediul unor firme de curierat, trei colete în care s-ar fi aflat și cocaină. Ulterior, coletele ar fi fost preluate de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani,  iar drogurile, vândute pe raza județelor Vrancea și Galați.

În vederea documentării activității infracționale a acestora, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza județului Galați.

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar față de bărbatul de 23 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic și consum de droguri de mare risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Vrancea, pentru a dispune măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *