Ziarul care ține cu românul

Prinși după ce au comercializat substanțe psihoactive elevilor

Inculpați prinși după ce au comercializat substanțe psihoactive elevilor

La data de 03.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de  efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În cauză s-a reținut că, în perioada februarie-martie 2023, inculpații au comercializat, în mod repetat, diverse cantități de substanțe cu efecte psihoactive, către consumatori, inclusiv elevi, din orașul Carei.

De asemenea, la data de 03.04.2023, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa  o cantitate de substanță cristalină cu efect psihoactiv (3-CMC) în schimbul sumei de 300 de lei.

Ulterior, au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Satu Mare, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe doze de 3-CMC, un pistol neletal cu gaze, supus autorizării, o armă cu aer comprimat, aproximativ 500 de alice calibrul 4,5 mm și mai multe  telefoane mobile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *