Ziarul care ține cu românul

RAZIE URZICENI

RAZIE URZICENI
RAZIE URZICENI

Acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a accidentelor de circulație. / În cadrul activităților au fost desfășurate și 7 percheziții domiciliare, în urma cărora 3 persoane a fost reținute pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, 10 martie a.c., 65 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița precum și jandarmi ialomițeni au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere, prevenirii răspândirii virusului COVID-19 precum și pentru punerea în executare a 7 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Față de 3 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia urmând a fi prezentați magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, un autovehicul și mai multe scule electrice.

Totodată, la domiciliul bărbatului de 42 de ani, polițiștii au identificat 3.680 de țigarete pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea, producerea transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

În cadrul filtrelor rutiere instituite, au fost verificate 120 de autovehicule și legitimate peste 150 de persoane.

Pentru neregulile descoperite, au  fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 11.275 de lei, iar un permis de conducere a fost reținut.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *