Ziarul care ține cu românul

Reținerea pentru 24 de ore a șase inculpați, pentrutrafic de droguri de mare risc

La data de 19.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o durată de 24 ore a șase inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au procurat în vederea comercializării droguri de mare risc.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, membrii grupării infracționale obişnuiau să vândă droguri la diferite festivaluri de muzică.

La data de 18.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au efectuat un număr de 30 de percheziții domiciliare, cu ocazia cărora au identificat și ridicat cantitatea de aproximativ 750 de grame de cocaină, precum și alte droguri de mare risc.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 23 de persoane.

În cursul zilei de azi, cei 6 inculpați urmează sa fie prezentați Tribunalului Dolj cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *