Ziarul care ține cu românul

Reținut și cercetat pentru lovire sau alte violențe

Bărbat prins în timp ce voia să vândă niște arme de foc

Un bărbat de 43 de ani, din Sibiu, a fost reținut ieri pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, în dimineața zilei de 6 septembrie, la sediul Poliției Orașului Săliște s-a prezentat o femeie din Gura Râului care a reclamat faptul că la data de 4 septembrie, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla la un eveniment privat într-un cort amplasat în localitatea Săliște, soțul acesteia a fost agresat prin lovire cu piciorul de un participant la eveniment, iar ca urma a loviturii acesta a căzut de la o înălțime de aprox. 3 metri. În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Săliște l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea acestei fapte, un sibian în vârstă de 43 de ani.

Împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *