Ziarul care ține cu românul

Reținuți după ce au furat un portmoneu de la o femeie în etate

În cursul zilei de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 47 de ani și a unei femei de 55 de ani, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt (furtul unui portmoneu).

Cei în cauză sunt bănuiți că, la aceeași dată, ar fi sustras un portmoneu conținând o sumă de bani și mai multe documente personale din geanta unei femei în etate, în timp ce aceasta se afla în incinta unei autogări din municipiul Sighișoara.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de polițiști, persoanele bănuite au fost identificate cu operativitate și conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri, iar prejudiciul cauzat prin infracțiune a fost recuperat parțial.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele celor doi ordonanță de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore.

Astfel, bărbatul de 47 de ani, din comuna Vânători și femeia de 55 de ani, din municipiul Sighișoara au fost conduși sub escortă și predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *