Ziarul care ține cu românul

Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

La data de 25.11.2022 procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 inculpați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc , trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Au vândut droguri în repetate rânduri

În cauză s-a reținut că, în perioada 2020 – prezent, inculpații au comercializat, în repetate rânduri, pe raza județului Neamț, droguri de risc și mare risc precum și substanțe cu efecte psihoactive.

În urma celor 7 percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 800 de grame de canabis și un kilogram de substanțe cu efecte psihoactive, 7 dispozitive de mărunțire și un cântar electronic de precizie, 1.200 de pungi din material din plastic cu sistem de închidere ziplock și sumele de 10.500 de lei, 2.230 de euro și 50 de lire sterline.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț,

 

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *