Ziarul care ține cu românul

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore în judetul Argeș

Șofer prins în timp ce conducea fără permis

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Conduceau fără drept

În ziua de 03 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 28 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism, pe raza orașului Mioveni, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că autoturismul nu avea inspecția tehnică periodică valabilă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

În noaptea de 03 august a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 23 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe strada Egalității din Pitești, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Sancționată  de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți din cadrul Primăriei Pitești și ai Poliției Locale Pitești, au efectuat o verificare într-un imobil din municipiul Pitești, în care proprietara deținea 18 pisici, neavând condițiile corespunzătoare în ceea ce privește spațiul, totodată deranjând vecinii prin zgomot și miros.

În urma celor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, după cum urmează:

  • O sancțiune, în valoare de 000 de lei, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor, pentru că felinele nu aveau asigurate condiții corespunzătoare de spațiu și îngrijire medicală;
  • O sancțiune, în valoare de 500 de lei, în baza C.L. 283/2001, întrucât proprietara a depășit numărul maxim de două animale într-un imobil;
  • O sancțiune, în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *