Ziarul care ține cu românul

Scutul Padurii

masina-politia-rutiera
masina-politia-rutiera

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 12,00, pe raza localității Stenea, în urma sesizării primite din partea unui pădurar al Ocolului Silvic Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au depistat un localnic în vârstă de 44 de ani în timp ce, cu ajutorul unui atelaj hipo, transporta cantitatea de 1,48 mc material lemnos specia fag fără a putea justifica proveniența lemnului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către polițiști a rezultat că, la data de 13 noiembrie a.c., bărbatul ar fi tăiat mai mulți arbori din împrejurimile localității de domiciliu, iar la data de 17 noiembrie a.c., s-ar fi deplasat în locația respectivă pentru a transporta lemnele tăiate la domiciliu.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, respectiv furt de material lemnos.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentantului Ocolului Silvic Sibiu.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *