Ziarul care ține cu românul

Sfârșit tragic pentru conducătorul și pasagera unui autoturism, implicat într-un accident rutier la Olcea

Șofer inconștient conducea beat pe drumurile publice

Marți, 11 octombrie a.c., la ora 14.35, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene  Olcea, un bărbat de 53 de ani, din comuna Bocsig, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism înspre localitatea bihoreană Ucuriș, pe un segment de drum cu o succesiune de rampe – pante, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a sensului său de deplasare, s-a rostogolit în șanț, iar apoi s-a oprit pe plafon, pe sensul opus de circulație.

În urma accidentului rutier, o femeie de 54 de ani, din comuna Bogsig, județul Arad, pasageră în autoturism, a fost proiectată într-un șanț, suferind leziuni care i-au provocat decesul la fața locului. Totodată, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, care, de asemenea i-au provocat decesul la fața locului.

De asemenea, o tânără de 17 ani și un bărbat de 29 de ani, ambii din aceeași comună arădeană, pasageri în autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *